3. festival košarkarskih šol v organizaciji ŽKK Domžale

6. decembra, 2015

Ženski košarkarski klub Domžale je v soboto, 5.12., organiziral že 3. festival košarkarskih šol. Festival ni samo zabaven dogodek za deklice, ki se šele spoznavajo s to lepo igro, ampak tudi družinsko srečanje, saj so v posamezne nagradne igre vključeni tudi starši mladih igralk.

Poleg deklic, iz Osnovnih šol Venclja Perka, Radomelj, Trzina in Komende-Moste, ki prihajajo iz naše košarkarske šole, smo k sodelovanju že drugič povabili tudi Žensko košarkarsko društvo Ledita. Da je bil festival še bolj pisan, so na dogodku sodelovale tudi deklice iz košarkarskih šol OKŠ Ljubljana, ŽKD Ilirija Ljubljana in ŽKD Ježica.

Prav vsa dekleta so pokazale veliko košarkarskega znanja in navdušeno polnila koše, ki so bili znižani na njim primerno višino.  Skupaj s starši so se pomerila v različnih spretnostnih igrah kot so »najbolj natančna družina«, ali kateri očka je najbolj spreten pri zadevanju košev z boksarskimi rokavicami. Tudi tokrat nas je zabavala maskota »Bojan«, ki nam ga je posodilo podjetje JUB.

Najbolj spretni so bili tudi tokrat nagrajeni z nagradami pokroviteljev dogodka podjetje JUB, Dnevnik in Hranilnica Lon.

Zadovoljni obrazi deklet so največji dokaz, da smo tudi tokrat preživeli lepo in zabavno dopoldne.

Za sodelovanje se zahvaljujemo tudi prostovoljcem, trenerjem in pokroviteljem: podjetje JUB, Dnevnik in Hranilnica Lon.