Kadetinje zmagale

23. septembra, 2011

Začela se je tudi kadetska sezona. Na vnaprej odigrani tekmi 1. kola so bile naše kadetinje boljše od domačega Črnomlja z rezultatom:

ŽKK Črnomelj : ŽKK Domžale 29 :115 (4:27,10:38,12:22,3:28).

 

Prezelj 24, Vavpetič 18, Ajkič 16, Veladžič S. 10, Valenčak 10, Tajher 8, Klemenc 8, Hribar 8, Iglič 7, Stojkovska 5, Veladžič L.

Pot v Črnomelj je bila prava »odisejada«, saj v petek popoldne veliko ljudi migrira nazaj v Belo Krajino. Pot je trajala dve debeli uri, zato smo za preoblačenje in ogrevanje do tekme imeli slabih 13 minut! Prva peterka se je ogrela na igrišču z začetkom 13:0, medtem pa se je druga peterka ogrevala ob strani. Kasneje smo vloge obrnili in druga peterka je nadaljevala do 24:0, dokler ni v zadnji minuti prve četrtine zadela ena od domačink. Domačinke so precej mlajše, neizkušene in se večina šele uči prvih korakov na igrišču, pa vendar so bile nepopustljive, za kar si prav tako zaslužijo pohvale. Kljub neagresivni obrambi naših kadetinj, pa so žoge kar padale v naše roke in pretežno iz protinapadov smo prišli do Tinine torte ob stotici! Nam je taka tekma ob vseh težavah s sestavo ekipe ustrezala, domačinke je najbrž niso bile vesele. Kljub visoki zmagi pa ekipa dobro ve, da prave tekme šele prihajajo.