Mlajše pionirke izgubile v Trbovljah

15. maja, 2010

Danes je bila v Hrastniku že druga tekma za ml. deklice. Domačinke iz Trbovelj so bile boljše z rezultatom 50 :18 . (20:6,8:10,22:2).

ŽKK DOMŽALE: Žibert 4 (0:1), Cedilnik 4, Lokar 4, Prelesnik 4, Štirn 2, Draksler, Tratnik, Vodnjov, Škrjanc, Prelovšek, Rajer, Bavčar.
 
ŽKK TRBOVLJE: Murn 16, Kračan 16, Kukovič 6, Vrtačnik 4 (0:2), Selič 2,Pavčnik 2, Ibrahimovič 2, Fujs 2, Marinkovič, Jerman, Ribič.
 
 
Odigrale smo tekmo 2. kroga proti ŽKK Trbovlje. Dekleta so danes tekmo odigrale zelo borbeno, korektno, predvsem pa pohvalno!  Trbovljčanke so bile res velike in so nas glede velikosti kar malo presenetile, vendar se nismo vdale. Tekmo smo začele borbeno vendar skokov v napadu žal nismo dobile, saj so bile nasprotnice prave ”velikanke”. Dobile smo tudi kar nekaj blokad, kar nas je  malo izučilo, saj so se nam proti koncu 2/3 malo odprli meti z razdalje. V zadnjem delu tekme je zbranost popustila, nismo se držale navodil, zato so nam nasprotnice dale nekaj lahkih košev. Dekleta so me res presenetila, vidi se napredek v igri, bolje sodelujejo in poslušjo, vendar pa naš čaka še ogromno  dela. 🙂
 
Karin