Pionirkam uspelo v gosteh

15. novembra, 2009

Edina neporažena ekipa kluba ta konec tedna ostajajo pionirke. Tudi na povratni tekmi v Rogaški Slatini so premagale svoje vrstniceiz  ŠD Janina-

 

 
 

 

ŽKK DOMŽALE : KD JANINA 47 : 35 (15:11, 7:13, 4:16, 9:7)

 

Domžale: Ajkič 8 (4:8), Prezelj 18 (2:4), Tajher 17 (3:7), Grintal 4, Kastelic, Veladžič L., Stefanoski, Vavpetič, Fatur, Vrbančič.

 

Janina: Sekirnik 21 (2:2) /3T/, Zupanc 3 (1:4), Peer 2, Šafranko 4 (3:4) /1T/, Mušić 0 (0:2), Zupanc, Bele, Komplet, Kunstek, Komplet, Tadina.

 

V 11. krogu državnega prvenstva so naše pionirke gostovale pri klubu Janina v Rogaški Slatini.

Prvo četrtino so boljše začele gostiteljice, saj so z zelo agresivno obrambo našim puncam onemogočile lahke koše, in tako so si dekleta iz Rogaške pridobile manjšo prednost. V nadaljevanju smo gledali zelo trdo in grobo igro, kar je veliko bolj ustrezalo domačinkam. Kljub temu so se naša dekleta v zadnjem delu druge četrtine le zbrale in ulovile zaostanek šestih točk. V drugem polčasu je sledil pravi preobrat, kajti naša dekleta so odigrala zelo dobro in agresivno obrambo, posledično pa so prišle hitro do lahkih košev in razlika je iz minute v minuto rasla. V četrti četrtini tako ni bilo več dvoma o zmagovalcu.

Vsem igralkam čestitamo za zelo dobro in borbeno igro.