Anina zvezdica

7. decembra, 2012

ŽKK Domžale in Anina zvezdica pomagata, pomagajte z nami!

V klubu s humanitarno akcijo v okviru Anine zvezdice kot prvi ženski košarkarski klub podajamo roko socialno šibkejšim družinam. Na prvenstveni tekmi v soboto, 8. decembra 2012, proti ekipi AJM bomo zbirali hrano z daljšim rokom uporabe. Tekma se prične ob 17:30, svojo solidarnost pa lahko izkažete že uro prej, pa tudi med tednom od srede do petka med 19. in 21. uro.

Anina zvezdica je dobrodelni zavod, ki zbira hrano z daljšim rokom uporabe (moko, olje, sladkor, testenine ipd.), ki jo razdeli socialno ogroženim družinam. Do sedaj so pomagali že več kot 2000 družinam iz cele Slovenije, v domžalskem ženskem košarkarskem klubu pa podpiramo poslanstvo in vabimo, da se v čim večjem številu udeležite tekme ter pomagate po svojih močeh.

Cilj Anine zvezdice je pomagati ljudem, jim dati upanje in narisati nasmeh na obraz. Ana Lukner, vodja zavoda, verjame, da lahko pomaga prav vsak. »Moja največja želja je pomagati drugim, kar počnem z največjo ljubeznijo. To me osrečuje. Želim pomagati v naši Sloveniji, kjer se nam še sanja ne, kako kakršnakoli malenkost pride prav in kako hvaležni so ljudje,« pravi Ana, ki meni, da pomoč ter pozitivna dela zbližujejo ljudi, tega pa v današnjem času primanjkuje. Cilj akcije je tako dati povod, poskusiti predramiti ljudi, jih spraviti skupaj, da skupaj delamo dobro. Jim dati inspiracijo.

V ŽKK Domžale verjamemo Ani in upamo, da bo naše sodelovanje z Anino zvezdico k udeležbi pritegnilo čim več ljudi in morda k podobni akciji vzpodbudilo tudi druge.

Vabljeni! Vstopnine ni.

Več na www.aninazvezdica.si

 

 

 

 

POMAGAMO POMOČI POTREBNIM

 

KAJ: zbiramo hrano z daljšim rokom uporabe za socialno šibkejše družine  

KDAJ: v soboto, 8. decembra 2012, ob 17:30 na tekmi ŽKK Domžale : AJM Maribor

KJE: OŠ Venclja Perka, Ljubljanska 58a, Domžale

 

POMAGAJTE Z NAMI!

 

V kolikor se tekme ne morete udeležiti, pa želite vseeno pomagati, lahko hrano prinesete že prej, v sredo, četrtek ali petek, med 19. in 21. uro!