Ženski košarkarski klub Domžale začenja jubilejno 30. sezono

27. septembra, 2023

Za košarko navdušeni prebivalci Domžal in širše okolice se pripravite, saj se bliža začetek jubilejne 30. sezone Ženskega Košarkarskega Kluba Domžale! To leto je posebno, saj smo vstopili v tretje desetletja nepopustljive predanosti košarki in zato je veliko razlogov za slavje. Naš klub, ki je že od samega začetka ponosen na svoje dosežke in tradicijo, se še naprej razvija in raste.

Trideset let strasti do košarke

Pred začetkom sezone nas je obogatilo še 25 nadarjenih deklet, ki so okrepile naše vrste in bodo pomagale pri uresničevanju naših ciljev. Zato smo v državna prvenstva različnih starostnih kategorij vstopili z rekordnimi devetimi ekipami, kar nas še bolj povezuje in krepi našo košarkarsko družino.

Članske tekme v Športni dvorani Domžale

Velika novost v letošnji sezoni, je igranje članskih tekem v Športni dvorani Domžale. Po tridesetih letih so si domžalske košarkarice to tudi zaslužile in se bomo pred domačimi navijači lahko dokazovali v tem lepem domžalskem košarkarskem hramu. To je pomemben korak naprej v našem razvoju, za kar se zahvaljujemo Zavodu za Šport in rekreacijo Domžale, da nas je pri tem podprl in Košarkarskemu klubu Kansai Helios Domžale, da nam je odstopil termine za trening.

Rast Šole košarke Annamaria Prezelj

Naš uspeh v zadnjih štirih letih je tudi projekt Šole košarke Annamaria Prezelj, ki se je razvil na neverjeten način. Začeli smo z dejavnostjo na treh osnovnih šolah in nismo niti slutili, da se bo ta projekt razširil na že 11 šol iz Domžale in širše okolice. To je le še en dokaz, da se naše delo in strast do košarke širita in navdihujeta mlade generacije.

Pripravljeni na izzive pred nami

V novi sezoni nas čaka veliko izzivov, vendar nam volje, strasti in zagnanosti ne manjka. Vabimo vse, da nas podprete kot navijači, donatorji ali sponzorji, saj bomo skupaj dosegli še več. Želimo si, da bi se naša košarkarska družina še naprej razvijala in rasla ter da bi skupaj dosegli še več uspehov.

Srečno pod koši!

Ob tej priložnosti želimo izreči iskreno zahvalo vsem našim članom, navijačem in partnerjem, ki ste nas podpirali v vseh teh letih. Skupaj smo naredili veliko in prepričani smo, da bomo skupaj dosegli še več. Srečno pod koši v jubilejni 30. sezoni!