Ekipa U15 zaključila sezono z visoko zmago

11. aprila, 2017

Nedelja 9.4.

Ekipa U15 zaključila s tekmovanjem z visoko zmago

Naša ekipa starejših deklic U15 je v domači dvorani gostila ekipo iz Sežane. To je bila hkrati zadnja prvenstvena tekma naših deklet v letošnji sezoni.

Tudi zadnjo tekmo so naša mlada dekleta odigrala izredno suvereno tako v obrambi, kot v napadu. Trener Franci je porazdelil minutažo med vse igralke in prav vse so nam demonstrirale, kako zelo so napredovale v tej sezoni.

Pred sezono smo si zadali cilj, da naša mlada ekipa nabira predvsem izkušnje in v zahtevnejših tekmah še bolje napredujejo in z doseženim smo lahko zelo zadovoljni. Puncam čestitamo za opravljeno delo v tej sezoni v kateri so zabeležile tudi devet zmag.

DOMŽALE : MESARIJA PRUNK SEŽANA 96 : 13 (27 – 2; 18 – 2; 28 – 2; 23 – 7)
Pintar 22, Pezdir 5, Bratovž 14, Markovič 19, Lipovšek 10, Kastelic K. 4, Kastelic A. 8, Cerar Šimenc 4, Grkman, Lipužič 6, Mušič 4


Ekipa U11 s ponovno zmago

Kmalu po zaključku tekme U15, so na parket spet stopile naše najmlajše v ekipi U11. Na tokratnem turnirju so gostile vrstnice iz Jana Athlete in Pomurja.

V prvi tekmi so se pomerile proti ekipi Jana Athlete in očitno kar prevzela ritem igre svojih starejših kolegic, saj so tekmo zmagale z visoko razliko.

V drugi tekmi so se pomerile z ekipo Pomurja, ki je bila nasprotnik bolj pomeri. V borbeni tekmi so slavile gostje. S predstavo naših deklet smo lahko zelo zadovoljni saj iz tekme v tekmo kažejo svoj napredek. Dekleta do zaključka prvenstva čakata še dva turnirja, kjer bodo ponovno lahko demonstrirala svoje pridobljeno košarkarsko znanje.

DOMŽALE : JANA ATHLETE 111 : 21
DOMŽALE : POMURJE 31 : 55V nedeljo smo tako zaključili še z zadnjimi domačimi tekmami naših ekip v domači dvorani, naše članice še čaka gostovanje na Ježici, U11 pa v laškem in Pomurju.

🏀 #EnaEkipaEnoSrce 🏀