Gremo vsi na pokal !!

9. marca, 2014
Spoštovane igralke, trenerji, starši in prijatelji kluba

Naša članska ekipa je ponovila lanskoletni uspeh in se uvrstila na finalni turnir pokalnega tekmovanja. Lansko sezono smo z osvojitvijo srebrne medalje v pokalnem tekmovanju dosegli največji dosežek v zgodovini obstoja kluba. Na podlagi tega uspeha, ki si ga je na malih zaslonih v neposrednem prenosu ogledalo več kot 43.000 gledalcev, je naš klub veliko pridobil na prepoznavnosti. Upamo, da bomo lahko s prepoznavnostjo in uspehi pridobili tudi sredstva, ki bi za cel klub in vse selekcije razbremenila stroške, ki so v zadnjem obdobju le še s težavo obvladljivi.

Da bi se lažje prebili do finalne tekme bo potrebno v soboto ob 16h zmagati težkega in neugodnega nasprotnika ŽKK Konjice.

Prav zaradi tega bomo potrebovali bučno podporo s tribune. Turnir se bo odvijal v Vojniku pri Celju, zato smo v želji po čim večji podpori s tribun,  pripravljeni organizirati avtobusni prevoz,  za katerega bi bil minimalni prispevek od 3 do 5€ na osebo (odvisno od števila udeležencev).

Odhod bi bil v soboto 15.3.2014 ob 14:45, izpred OŠ Venclja Perka, Domžale.

V primeru uvrstitve naše ekipe v finale, pa bomo tudi v nedeljo organizirali prevoz!

 

Prosimo, da se zaradi lažje organizacije prijavite trenerju svoje ekipe do torka 11.3.2014 ali najkasneje do srede 12.3.2014 do 12h.