Izjemen odziv dobrodelnega novoletnega srečanja ŽKK Domžale

24. decembra, 2016

V ŽKK Domžale smo se v četrtek, 22. decembra zbrali na že tradicionalni prireditvi ob zaključku leta. Namen prireditve je vedno sproščeno praznično druženje naše velike košarkarske družine.
Letos smo se odločili, da praznično in božično vzdušje delimo tudi z drugimi in jim na ta način izpolniti kakšno neuslišano željo.(Slike s prireditve: s klikom na skupinsko sliko)

Povezali smo se s Centrom za socialno delo Domžale, kjer so bili nad našo idejo pozitivno presenečeni in nas povezali s tremi, pomoči potrebnimi družinami, ki so bile tudi vesele vsakršne pozornosti.
Odziv deklet in staršev je bil izjemen, zbrana sredstva smo predali že naslednji dan (petek) in tako omogočili vsaj trem pomoči potrebnim družinam nekoliko lepše praznike.

Naša prireditev je sicer spet minila v odličnem vzdušju. V organizaciji se je tokrat odlično znašla Maja. Za sladkosti so poskrbeli starši in tudi že tradicionalno Žibertove palačinke.

Najprej so se v revialni tekmi pomerile naše najmlajše iz ekip U11 in U13.
V igri »tri v vrsto« sta se pomerili mešani ekipi staršev in igralk. Sledila je revialna tekma ekip U15 in U17.
V tekmovanju meta na koš, je zmagala ekipa, ki so jo sestavljale Lora, Zala in Ana.
Tudi spektakularen »All Star« ni manjkal, kjer so se očetje pomerili z mešano člansko – mladinsko ekipo.

Tudi letos smo poskrbeli za obdaritev vseh deklet, ki pridno vadijo vse leto.

Posebna zahvala gre pokroviteljem letošnje prireditve:
Tosama d.d. Domžale; Hiša na travniku d.o.o. Dob; Atila d.o.o. Domžale; Picerija Pipca Domžale;
Strong.si; ABK d.o.o. Trzin; Lampič d.o.o. Ljubljana; Studio Nia, Živa Košak s.p. Trzin; FormaWood Pevec d.o.o. Trzin; Našitki Šimenc d.o.o. Trzin; 3Roses d.o.o., Domžale.

Zahvala tudi vsem staršem, ki ste po svojih močeh priskrbeli darila za obdarovane družine in naše igralke ter za vso podporo, ki nam jo dajete pri našem delu!

Vesele praznike in uspešno leto 2017!