Kadetinje v dveh dneh dvakrat zmagale

9. marca, 2013

Kadetinje so v dveh dneh odigrale dve tekmi in v obeh zasluženo zmagale. V obeh tekmah so vse igralke dobile priložnost in jo tudi izkoristile, saj tekmovalno ni bilo pomembno, kakšen bo rezultat. Seveda je bil cilj zmaga in razporeditev igralnega časa na več igralk.
Tako je končana tudi kadetska liga, v kateri smo letos doživeli veliko pretresov. Izgubili smo dva trenerja, saj se očitno ne znamo obnašati razmeram in ligi primerno. Kazni, ki smo jih dobivali za naše prekrške, daleč presegajo pomembnost lige, sploh spodnjega dela. Tja smo se uvrstili po prvih tekmah, ko nismo uspeli zmagati pomembnih tekem . Razloge lahko iščemo predvsem v sebi in svoji organiziranosti, saj nam je vodilna igralka manjkala vse do sredine decembra, ko je bilo že vse odločeno. Tako smo pristali nižje od prvotnih načrtov, je pa res, da smo lahko pomladili ekipo in igrali neobremenjeno- vsaj mislili smo tako.Zamisliti pa se je treba o tekmovalnem sistemu v bodoče, saj je v naši skupini potekal res hud boj za uvrstitev v zgornji del.

Kadetinje so včeraj in danes zopet dokazale, da v Domžalah dobro delamo, četudi se soočamo z raznovrstnimi težavami.

Včerajšnji rezultat
ŽKK Domžale : ŽKD Tolmin 56 : 24

Strelke: Valenčak 15 (4/3), Grintal 12 (4/4), Rošić 8 (6/0), Kač 7 (4/3), Prelesnik 6, Zabret 4 (2/2), Hribar 4, Žohar, Robič, Kastelic, Zupančič, Grabovica.

Današnji rezultat
ŽKK Domžale : Hit Kranjska Gora 54 : 37

Strelke: Hribar 15 (6/3), Rošić 13 (4/1), Valenčak 8, Grintal 6 (6/2), Kač 3 (2/1), Kastelic 3 (2/1), Robič 2, Prelesnik 2, Zabret 2, Zupančič, Grabovica, Žohar.