Kadetinje v preteklem tednu s porazom in zmago

5. oktobra, 2015

Domžalčanke so bile v preteklem tednu polovično uspešne. Zabeležile so poraz proti Athlete Celje in zmago proti Pomurju.

V sredo so Bojevnice odigrale prestavljeno tekmo proti ekipi ŽKK Athlete Celje. Presenetljivo dober začetek Domžalčank, nekaj lepih akcij in delni izid 11:5 je prisilil ekipo Celja da so prestavile v višjo prestavo in prevzele vajeti v svoje roke. Kljub porazu so se bojevnice dostojno borile in tudi pokazale da so iz pravega testa in na pravi poti!

ŽKK Domžale : ŽKK Athlete Celje 49 : 83

Sledila je sobota in novi nasprotnik. Tokrat ekipa iz Murske Sobote. Bojevnice so tekmo začele bolj medlo. Toda sledil je »tornado«. Jeklena obramba in učinkovit napad kot iz košarkarskih učbenikov, sta botrovala da so nasprotnice v 1. četrtini dosegle le pičlih 6 točk. Sledil je rahli padec koncentracije toda rezultat se ni bistveno spreminjal. Priložnost za igro so dobile tudi punce, ki so v lanski sezoni manj igrale in si nabirale več kot potrebne minute in izkušnje.

ŽKK Domžale : ŽKK Pomurje  57 : 40

Čestitke!!!

Zaključil bom s pregovorom (bojevnice vedo zakaj):

” Na dolgi poti, ni lahkega bremena in Goro bodo premaknile tiste, ki so v začetku premikale kamenčke.” (Kitajska modrost)