Mladinke zmagale doma

5. februarja, 2012

Za dober konec tedna so spet poskrbele mladinke, ki so premagale vrstnice iz Pivke z rezultatom 116 : 43 (23:11,31:8,31:15,31:9). Mlada ekipa Pivke ni mogla resneje parirati razigranim domačinkam, ki so bile preprosto boljše v vseh elementih igre.

008

ŽKK DOMŽALE:
Ajkič S. 22 /1T/(3:4) , Brekalo N. 15 (1:2), Kreft  T. 2, Tajher V. 18 /1T/ (1:2), Stupica L. 20 (0:2),  Kotnik K. 8, (4:6),  Smolnikar K. 17 (5:9), Žura Š. 6, Vavpetič T. 8.

Še enkrat več so naše mladinke dokazale, da so prepričljivo boljša ekipa v »tolažilni skupini«, v katero so žal izpadle ob nenavadni sestavi skupin s strani vodstva tekmovanja v prvem delu, kjer je bila konkurenca za tretje mesto v skupini »Vzhod« očitno premočna. Na tekmi so se izkazale prav vse igralke in ni potrebe posebej izpostavljati nobene, saj so klub veliki razliki do konca zadržale koncentracijo in dejansko smo videli dinamično in kolektivno igro z lepimi potezami. Glede na letošnjo smolo s poškodbami, žal, ne preseneča, da sta morali dve igralki s klopi spremljati tekmo (Ula in Annamaria). Tudi v obrambi so se dekleta izkazala, saj smo odlično ustavili prvo organizatorko članske ekipe Ilirije in tako sta obe najboljši strelki Pivke dosegli vsaka le en zadetek iz igre. Vsekakor se počasi le pozna rezultat dela iz prvih mesecev sezone, Sabina pa nas bo kmalu razveselila s torto.