Oslabljene članice poražene doma

8. decembra, 2013

DOMŽALE : TRIGLAV 54:93 (15:27, 13:25, 4:16, 22:25)
Kotnik 20 (8 skokov), Brekalo 8; Zalar 23, Zdolšek 18.

STATISTIKA

Ob odsotnosti dveh nosilk:  Annamarie in Romane, ter ob neverjetnem strelskem dnevu Kranjčank, nismo imeli možnosti iztržiti boljši rezultat, od poraza z 39 točkami.

Sicer so se Gorenjke na gostovanje podale brez Špele Eržen, tekmo pa sta le s klopi spremljali tudi Eva Rupnik in Manca Hafner, so že v prvem polčasu pokazale svojo kvaliteto. V uvodnih petih minutah so naše članice narekovale ritem igri, nato pa so s povsem nepotrebnimi napakami prepustile pobudo na parketu gostjam. Po zaostanku z 11:12 so le te napravile delni niz 5 :26 (17:37), v preostanku tekme pa le še uveljavljale svojo premoč.

Oslabljeno Triglavovo vrzel pod obročema je v dresu Domžal dobro izkoristila starejša izmed Katij Kotnik, ki je tekmo končala pri 20 točkah, kateri je dodala še osem skokov.

IZJAVA TRENERJA PO TEKMI:

Vlado Velikonja, trener Domžal:
“Čestitke Triglavu za zmago. Sam sem se držal napovedi in dobil nekaj odgovorov, kar je na taki tekmi edino pomembno. Ko bodo naše igralke v obrambi igrale tako disciplinirane kot so borbene, bomo lahko konkurenčnejši tudi ekipam z vrha.”