Pokal članic 2013

19. decembra, 2013

 

Lansko leto smo z zmago nad Ilirijo poskrbeli za veliko presenečenje, saj smo igrali v finalu pokala, ki ga je premočno osvojilo Celje. Najbrž smo tudi zaradi tega dosegli zelo visoko gledanost prenosa po TV, ki je bila celo višja kot finale moškega pokala.

Letos pa smo se spet, že drugo leto zapored, uvrstili v polfinale, kjer pa je bil žreb poskrbel za dve izenačeni tekmi- Celje:Triglav in Domžale : Konjice . Upamo, da bomo spet nastopili pred TV kamerami !

Pokal bo potekal 15.3. in 16.3. ( finale), o mestu dogajanja pa bo več znanega 18.2., ko poteče rok za prijavo.

ODZIVI po žrebu:

Vlado Velikonja, trener Domžal: “Zelo smo zadovoljni z žrebom. Imeli smo srečno roko. Moramo se dobro pripraviti na nasprotnika, časa bo dovolj. Upam, da bomo takrat v dobri formi in da bomo ponovili lansko sezono, ko smo se uvrstili v finale pokala. Tekmovalni sistem ustreza manjšim klubom, da se lahko pojavijo na tako odmevnih prireditvah, kot je Pokal članic.” 

Stojan Fink, trener Konjic: “Mi smo z uvrstitvijo na finalni turnir zadovoljni. Ker je do zaključnega turnirja še zelo daleč, niti ne vemo, v kakšni postavi bomo takrat. Zavedamo se, da smo najmlajša ekipa in da so vse tri ostale ekipe močnejše od nas. Verjetno so si vsa moštva želela nas. Želja se je uresničila Domžalam. Kljub vsemu se bomo borili po najboljših močeh.”