Prijetno druženje na praznovanju 25 let ŽKK Domžale

29. novembra, 2018

V soboto, 24. novembra 2018, smo praznovali 25 let delovanja našega kluba, več kot prava lokacija za praznovanje je bila telovadnici OŠ Venclja Perka, kjer ima ženska košarka že vrsto let svoje domovanje. Praznovanje smo izkoristili, da smo se spomnili pomembnih dogodkov in dosežkov v ženski košarki domžalske regije, spomnili pa smo se tudi igralk in ljudi, ki so v naše okolje pripeljali to čudovito igro in bistveno prispevali k razvoju našega kluba. Najbolj prijetno pa je bilo druženje igralk vseh generacij, ki so se odzvale našemu vabilu. Ob razstavi slik so lahko podoživele lepe trenutke, ki so jih preživele v košarki. 

Prireditdv je vodila Manca Dremel, uvodoma nam je za jubilej čestital župan občine Domžale Tone Dragar, svoje spomine z obiskovalci pa so delili Ela Košir, pionirka domžalske ženske košarke, Mitja Šircelj, eden ključnih mož pri ustanovitvi ŽKK Domžale ter Karlo Šoper, ki je povedal nekaj o tem, kako se je klub razvijal in tekmoval.

Kot se ob takšnem jubileju spodobi, smo se s plaketami spomnili predsednikov, delavcev in članskih trenerjev, ki so skrbeli za razvoj naše košarke in kluba. Plakete so prejeli: Vera Banko, Peter Kvak, Bojan Arh, Karlo Šoper, Mitja Šircelj, Judita Marolt, Ela Košir, Igor Praprotnik, Nana Guberinič, Tomaž Bernot, Tomi Poplatnik, Drago Klemenčič, Vlado Velikonja, Meta Pirnat Radović, Sebastjan Žnidaršič, Bojan Zorman, Milan Lukan in OŠ Venclja Perka.

Za dobro družbo in podporo se zahvaljujemo vsem gostom, trenerjem, klubskim delavcem, igralkam in ostalim ljubiteljem košarke. 

Prireditev so z dobro predstavo na tekmi 1.SKL proti ekipi Ježice dopolnile še naše članice, z lepimi potezami in požrtvovalno igro so si zaslužile aplavz ob koncu tekme.

V ŽKK Domžale se ob tej priložnosti za pomoč pri izvedbi prireditve zahvaljujejo staršem in dekletom, ki so se potrudili in spekli pecivo za pogostitev ter pokroviteljem: Avto Triglav, d.o.o. z znamko Jeep, SGP GRADITELJ, d.d., ALPO grafično podjetje, d.o.o., CVK storitve, d.o.o., Društvo jedrskih strokovnjakov Slovenije (za panoje) in Plastenka d.o.o.