Sobota 19.11. Festival šole košarke ŽKK Domžale

21. novembra, 2016

Sobotno deževno jutro je bilo kot nalašč za dobro košarkarsko prireditev in naši trenerji iz šole košarke so jo izkoristili za druženje deklic iz naše šole košarke, ki se s košarko šele spoznavajo.

V dvorani Venclja Perka so se tako zbrale deklice, ki prihajajo iz Domžal, Trzina, Radomelj in Komende. Razporejene so bile v manjše ekipe, ki so se pomerile v košarki na dva koša in v košarkarskem poligonu. Naše prireditve so vedno namenjene celotni družini in zelo smo bili veseli velikega odziva staršev, sestric, bratcev, ki so navijali za svoje mlade košarkarice. Da so tudi najmlajši okusili košarkarsko žogo, je Maja pripravila še pravi košarkarski vrtec.

Tudi starši so se pomerili v že tradicionalnem metu z boksarskimi rokavicami ter ekipni igri košarkarski tri v vrsto. Najbolj spretne družine so prejele tudi praktične nagrade. Vsi pa smo se odžejali z vodo Hiše na travniku.

Dve uri druženja je hitro minilo in veseli smo spodbud obiskovalcev, da se na podobni prireditvi čim prej ponovno srečamo.

Hvala Maji za organizacijo dogodka in trenerjem Luka in Luka ter Ažbe za vodenje ekip. V veliko pomoč je bila tudi Nina in igralke ekipe U13, ki so nam pomagale pri delu, pospravljanju in ogrevanju deklic.

Kmalu se spet srečamo!