Sobota, 24.10. Članice na prvi domači tekmi

26. oktobra, 2015

Članice so na letošnji prvi domači tekmi gostile ekipo Maribora.

DOMŽALE : MARIBOR 58:74 (10:15, 11:15, 14:19, 23:25)

Statistika

Po pričakovanjih je bila za članice tekma težka in nepredvidljiva. V naši ekipi še vedno nismo uspeli sanirati poškodb nekaterih nosilk, zato ni bilo vedno pravih rotacij. Ekipa je prikazala nekaj dobrih potez, a zaradi menjav nekaterih razpoloženih igralk, smo dovolili nasprotnicam, da so držale varno razdaljo, čeprav smo nekatere nosilke v prvem delu uspešno ustavili. Za našo ekipo sta omembe vredna dosežka Nine Brekalo in Urše Betlehem Serdinšek s solidnim »indeksom uspešnosti«, pri gostjah pa sta usodno izstopali Dover Martina in Simona Kuzma.

Vlado Velikonja, trener Domžal:
“Čestitam gostjam za zasluženo zmago. Ta teden smo imeli nepopolno ekipo na treningih in to ni dobro. V tretji četrtini smo tudi povsem padli in dovolili nasprotnicam, da so se razigrale. Razen, danes res odlične Nine Brekalo in Urše Betlehem Serdinšek ni bilo prav razpoloženih igralk v napadu. Punce so se pošteno borile, a razen, da smo dobili skok, smo bili v drugih elementih preslabi za boljši rezultat.”

Hvala vsem, ki ste prišli navijat. Upam da ste videli nekaj res lepih potez, saj igrajo igralke predvsem za publiko in so vesele vsake vzpodbude!! Naslednjič bomo še boljši!!