ŽENSKI ALL STARS

4. januarja, 2012
Slovenski ženski All Stars 2012
V teku je glasovanje za dan slovenske ženske košarke. Vsak lahko izbere po eno igralko na igralno mesto in dva trenerja. Glas lahko oddate za katerokoli igralko iz 1. SKL za članice. Vaš glas pa odloča tudi o tem katera igralka bo nastopila na ALL STARS tekmi v Luciji ki bo 15.1.2012.
Vsak, ki glasuje, izbere pet (5) igralk, razdeljenih po igralnih mestih (od 1 do 5 oziroma od organizatorke igre do centra). Po zaključku glasovanja se na All-Stars uvrsti 10 posameznic, ki so prejele največ glasov, ne glede na igralna mesta. Ostalih 14 košarkaric izbereta trenerja (ta bosta izbrala tudi svoja pomočnika), ki bosta prek glasovanja zbrala največ glasov.
SVOJ GLAS ODDAJTE NA tej povezavi  (http://www.kzs.si/dan-zenske-slovenske-kosarke-2012/)
Igralki, ki bosta med najboljšimi desetimi prejeli največ glasov, bosta pred člansko tekmo (30 minut pred začetkom) volili vsaka svojo ekipo – vsaka po eno igralko izmenično. Tako dobimo dve ekipi po 12 košarkaric – črne in rdeče. Vsak klub mora imeti na All-Starsu vsaj eno predstavnico in največ štiri.
Prva peterka bo objavljena na spletni strani www.kzs.si ter uradni strani Košarkarske zveze Slovenije na Facebooku in sicer po koncu glasovanja. Glasujete lahko enkrat na dan.
Glasovanje bo trajalo do ponedeljka, 9. januarja, v boju za nagrade pa lahko sodelujete le, če na koncu zapišete tudi vaš elektronski naslov.
NAGRADE:
1. nagrada: Dres ženske reprezentance s podpisi vseh sodelujočih članic na All-Starsu.
2. nagrada: Košarkarska žoga s podpisi vseh sodelujočih članic na All-Starsu.
3. nagrada: Majica ženskega All-Starsa s podpisi vseh sodelujočih članic na All-Starsu.
4. nagrada: Majica ženskega All-Starsa s podpisi vseh sodelujočih članic na All-Starsu.
5. nagrada: Majica ženskega All-Starsa s podpisi vseh sodelujočih članic na All-Starsu.
RAZPORED ŽENSKEGA ALL-STARSA LUCIJA 2012:
12.00: Tekma mlajših pionirk (U12)
13.30: Tekma starejših pionirk (U14)
15.00: Tekma kadetinj (U16)
16.30: Tekma mladink (U18)
18.00: Tekma članic