ŽKK Domžale z novim predsednikom

14. novembra, 2014

Upravni odbor Ženskega košarkarskega kluba Domžale je izglasoval novega predsednika upravnega odbora. Imenovali smo Bojana Dremla, ki smo ga izbrali na podlagi njegovih sposobnosti in zagnanosti. Zaupali smo mu priložnost, da se dokaže in uresniči svoj ambiciozen program.

Dosedanji predsednik Karlo Šoper, je v ženski košarki v Domžalah in okolici v vseh letih delovanja vložil ogromno truda in energije, da se ženska košarka v Domžalah še igra. Ob tej priložnosti bi se mu radi zahvalili za njegovo dolgoletno angažiranost in navdušenje ob njegovem, kar 15 letnem vodenju kluba. Veseli smo, da bo še vedno tudi aktivno pomagal pri delu v klubu, saj so njegove izkušnje neprecenljive.

Vsi, ki poznamo delo v klubih vemo, da je vedno kaj za postoriti. Vedno se kaj dogaja, vedno se najde kak razpis, na katerega se je potrebno prijaviti ali pa je potrebno pripravljati kakšna poročila za izvedene projekte itd. Zato smo za novega predsednika izbrali Bojana Dremel, ki že nekaj let pomaga pri delu v klubu. Vemo, da je delovna oseba, ki lahko sama opravi veliko takšnega dela in ima okoli sebe ljudi, ki mu pri tem sledijo in pomagajo doseči skupne cilje kluba.  Prevzel je odgovornost, da v teh zahtevnih časih, s svojo energijo in dobro voljo, nadaljuje že več kot 20 letno tradicijo Ženskega košarkarskega kluba Domžale.

ena ekipa eno srceSkupaj smo močnejši in prav zato smo pripravili tudi nov slogan kluba »Ena ekipa, eno srce!«

Upravi odbor ŽKK Domžale