Še en dan je mimo…

22. avgusta, 2013

Jutro kot vedno, zgodnje vstajanje in kratek tek, raztezanje, nato zajtrk in dopoldanska treninga. Igralke so že nekoliko utrujene, vendar še vedno pridno trenirajo ter sledijo trenerskim napotkom. Mlajša dekleta so tako že zelo popravila met, starejša pa počasi začenjajo plesati pravi košarkarski valček. S kosilom je prišel tudi pričakovani počitek, ki so ga nekatera dekleta izkoristila za spanje, druga samo za počivanje, tretja za klepet.  Popoldanska treninga sta bila malo bolj naporna, veliko je bilo tekanja, še več obrambe, dosti spodbudnih besed, na koncu pa veseli obrazi, ko je na vrsto prišlo raztezanje. Trenerji smo z delom deklet zadovoljni, vsekakor bi se dalo postoriti še veliko, vendar na silo in s preveliko hitrostjo pač ne gre. Želimo spodbuditi trajnosti razvoj igralk za kar se rabi čas. V kolikor bodo dekleta vztrajala ter si želela napredovati, se nimamo ničesar za bati.

Od danes naprej v domu tudi nismo več sami, saj so na priprave ravno tako prišle ekipe KK Ježica. Po nekaj nevšečnostih, ki smo jih odpravili, se sedaj že kar razumemo. Najbolj zanimivo pa bo seveda zvečer, ko bo potrebno iti spat, mi pa bi se še kar pogovarjali. A trenerji imamo za ta problem enostavno rešitev: podaljšani jutranji tek.

Jutri tako sledi naš zadnji dan priprav v Gorjah. Domov krenemo ob 17. uri, k osnovni šoli Venclja Perka pa prispemo okoli 18. ure. Dekleta imajo tako prost vikend, nato pa se zopet vsi, tudi tista dekleta, ki na pripravah manjkajo, vidimo v ponedeljek, 26. 08., v telovadnici. Ure treningov posameznih selekcij bodo objavljene na klubski spletni strani (zkkdomzale.si) ter FB strani ŽKK Domžale. Seveda pa lahko pokličete tudi svoje trenerje.