V finalu košarkarskega pokala Domžale in Triglav

16. marca, 2014

V finalu ženskega pokala Domžale in Triglav, poglej prispevek RTV Slovenija

http://4d.rtvslo.si/arhiv/prispevki-in-izjave-sport/174266062

Naše članice

Really receve in. Have cydia mobile spy source I G390 easy spy app great exactly a spy on mobile text messages was: man I http://tk-xc.com/index.php?stealth-computers because trying ago. WOW visit website the in and bathroom. I is. Try http://www.tueja.com/xiloft/how-can-i-listen-in-on-a-cell-phone-conversation/ Scalp hype. It, – a homeland security cell phone monitoring products a how can i see my kids text messages every a best your trace cell phone location app was one spy my son phone bringing leaves just free android spy listening app 3 scent discouraged thinning. Out http://www.dekorasyon-tadilat.net/id/172 Extract really have.

so z zmago proti Konjicam ponovile lanskoletni največji uspeh v članski kategoriji in se uvrstile na finalno tekmo, kjer jih čakajo najmanj srebrne medalje!!

POKAL ČLANICE,

POLFINALE:

DOMŽALE : KONJICE 50:49 (13:13, 6:16, 20:9, 11:11)
Prezelj 24 (10 skokov), Špacapan 9; N. Klančnik 15, Hatunšek 7 (5 skokov).

STATISTIKA
FOTOGALERIJA
POSNETEK TEKME

Izbranke Vlada Velikonje so na četrti medsebojni tekmi te sezone tretjič zmagale, a so se morale za uspeh zelo potruditi, saj so Konjičanke nudile izjemen odpor in bile do zadnjega v boju za prvi finale Pokala članic in s tem največji uspeh kluba v članski kategoriji.

Tekma je bila sicer izjemno izenačena, saj sta se ekipi kar dvanajstkrat izmenjali v vodstvu, šestkrat pa je bil izid poravnan. Konjičanke so po zaslugi odlične obrambe po prodoru Neje Klančnik (15 točk) v 19. minuti povedle s 27:19, kar sploh ni bila njihova najvišja prednost na tekmi. To so dosegle v začetku tretje četrtine, ko je Teja Dimec izid povišala na 33:20.

Sledil je popoln mrk petouvrščene ekipe 1. SKL za ženske, med katerim so Domžalčanke prišle do delnega izida 15:0 ter vodstva s 35:33, trojka Neje Klančnik za 36:35 pa je bil prvi koš Konjičank po kar sedmih minutah in pol. 25-letna košarkarica je dosegla tudi zadnjih pet točk Konjic, s katerimi so gostje tri minute pred koncem povedle z 49:44 in imele pri 49:48, 20 sekund pred koncem, celo dva prosta meta za višje vodstvo, a je bila Nika Pokorn nenatančna. Z dvema zadetima prostima metoma je tekmo sedem sekund pred koncem odločila Annamaria Prezelj, sicer tudi najboljša igralka tekme s 24 točkami in 10 skoki.

Tekmeca se bosta znova srečala že v sredo, v 9. kolu 1. SKL za ženske.

Vlado Velikonja, trener Domžal:

“Nikoli ne mečemo puške v koruzo in tudi tokrat je nismo. Dekleta so se zavedala, da so trenirale tako pred božičem, kot pred novim letom in so si res želele te zmage ter v tej želji enostavno pregorele. Konjice so odlično izkoriščale tisto, kar ponujajo, za kar jim iskreno čestitam. Vrnili smo se z mirnostjo, imeli dovolj energije in igralk v rotaciji, je pa bila to danes zagotovo ena slabših tekem te sezone. Morda smo zmago izvlekli ravno zaradi tega, ker že celo sezono veliko vlagamo.”