ŽKK Domžale izvedel ponovno zabaven 2. festival košarke

3. februarja, 2015

Po uspešni prvi izvedbi festivala, je Ženski košarkarski klub Domžale v soboto, 31.1.2015 na Osnovni šoli Venclja Perka organiziral že njegovo drugo nadaljevanje.

Dogodek, ki je namenjen predvsem deklicam, ki se s košarko in športom šele spoznavajo, je spet izpolnil svoj namen. Še posebej veseli dejstvo, da se tudi starši v vedno večjem številu vključujejo v igre in skupaj z otroci preživijo lepo športno dopoldne.

Dekletom iz košarkarske šole ŽKK Domžale, ki prihajajo iz Domžal, Trzina, Radomelj, so se tokrat pridružile vrstnice iz OKŠ Ljubljana, ŽKD Panter Ilirija in ŽKD Ledita.

Čeprav rezultati tekem tudi tokrat niso bili najbolj pomembni, smo lahko videli veliko zanimivih iger ter velik napredek deklet v košarkarski tehniki.

V spremljevalnem programu so potekali razburljivi boji za bogate nagrade, ki nam jih je tudi tokrat zagotovilo podjetje JUB. Videli smo najbolj hitro družino in najbolj natančno družino v metih na koš. Najmlajši pa so se najbolj razveselili sladkih palačink in Jubove maskote BOJAN, ki je postal že kar prepoznavni znak Festivala.

Velika zahvala za pomoč pri izvedbi dogodka gre tudi našim košarkaricam ekipe starejših deklic ter podjetjem: Dnevnik, Telekom Slovenije, Orbico, družina Žibert, Pizzerija Pipca Domžale, Plastenka, ki so tudi s svojimi praktičnimi nagradami polepšali dan dekletom.

Vsi skupaj se že sedaj veselimo tretjega Festivala košarke.